Inscrie-te in Programul JCI Tineri Antreprenori

Pentru a participa in Editia 2016 a JCI Tineri Antreprenori , inscrie-te pana pe 21 septembrie, completand formularul de mai jos

Poti participa in JCI Tineri Antreprenori daca esti in prima faza a dezvoltarii afacerii tale – ai ideea conturata, ai firma infiintata si activitatea demarata – dar si daca ai doar ideea/produsul/competenta in livrarea serviciului si doresti sa intri in antreprenoriat in urmatoarele 6 luni.

 • 8 sesiuni de training intre 23 Septembrie – 17 Octombrie pe principalele teme necesare dezvoltarii sau demararii afacerii:
  • Motivatie, Cultura si Etica Antreprenoriala
  • Strategie, Pozitionare si Brand
  • Business Model
  • Legal & Tax – infiintare, derulare afacere
  • Echipa: Leadership si Management
  • Finante: utilizarea indicatorilor in business-ul tau, relatia cu Finantatorii
  • Marketing – cei 4P si Online Marketing
  • Matching-ul: Antreprenori – Mentori
 • Mentorat – cu unul dintre antreprenorii sau managerii care au dovedit succes in dezvoltarea afacerilor lor: intalniri “Mentor – Mentee” pe parcursul lunilor Octombrie-Noiembrie;
 • Workshop-uri pe teme alese de participanti ca fiind de interes pentru etapa in care se afla. Voi cereti, noi chemam trainerii: Octombrie-Noiembrie
 • Sesiune finala de premiere a celor mai bune si sustenabile afaceri din program – inceput de Decembrie;

In afara Programului propriu-zis, ramai in contact cu comunitatea antreprenorilor si profesionistilor din business, astfel incat ai acces la resurse si parteneriate pe termen mediu si lung, in functie de interesul afacerii tale.

Completeaza raspunsurile tale la intrebarile de mai jos, iar dupa inchiderea inscrierilor vei fi anuntat daca esti acceptat in Program.

Taxa de participare in JCI Tineri Antreprenori: 400 RON pentru cei care nu sunt membri JCI, respectiv 200 RON pentru membri JCI. Datele de plata vor fi comunicate in momentul acceptarii in Program.

Pentru completarea inscrierii tale, recomandam sa ne trimiti un rezumat al stadiului afacerii tale, sau al implementarii ideii tale, in 1 sau maxim 2 pagini. Poti incarca fisierul dupa completarea celorlalte campuri.

Numele (obligatoriu)

Varsta (obligatoriu)

Localitate (obligatoriu):

Adresa de email (obligatoriu):

Numar de telefon (obligatoriu):

Despre tine: experienta de lucru, experienta in antreprenoriat, studii sau alte lucruri relevante pentru afacerea ta:


*maxim 300 caractere

Stadiul afacerii tale (obligatoriu):

In ce domeniu doresti sa incepi afacerea ta?

Cum crezi ca ar arata afacerea ta peste 1 sau 2 ani? - exemplificativ: numar clienti, numar utilizatori produs, arie de acoperire (national, international, local, regional), cifra de afaceri intr-un an sau alte elemente relevante:


*maxim 300 caractere

Suplimentar, poti completa aici orice alte informatii legate de ideea, produsul, serviciul tau - referinte, website-uri, link-uri articole etc.


*maxim 300 caractere

Incarca aici prezentarea scurta a afacerii tale (1-2 pagini word, pdf, ppt.). Poti incarca si alte fisiere relevante.


*maxim 850 kb

Securitate: captcha Completeaza textul din imagine

Partener Locatie

ccir

Parteneri Program

Autonom

evoMAG

EconomicZoom

Femei în afaceri

elitelogo